Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa przekąska na ciepło.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 736
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2072
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4058
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4060
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 736
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2072
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4058
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4060
Składniki
Bakłażany pokroić w plasterki o grubości ok.1,5cm. Posypać solą i odstawić na kilka minut.
Wysuszyć bakłażany. Obsmażyć na oleju z dwóch stron, żeby się lekko zrumieniły.
Na blaszce wyłożonej papierem poukładać bakłażany. Na wierzch poukładać pomidory i pokrojoną mozzarellę. Wstawić d piekarnika 180st na ok.15min. Upieczone przekąski można posypać szczypiorkiem.