Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa przekąska na ciepło.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9949
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2580
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1715
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 641
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3823
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9949
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2580
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1715
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 641
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3823
Składniki
Bakłażany pokroić w plasterki o grubości ok.1,5cm. Posypać solą i odstawić na kilka minut.
Wysuszyć bakłażany. Obsmażyć na oleju z dwóch stron, żeby się lekko zrumieniły.
Na blaszce wyłożonej papierem poukładać bakłażany. Na wierzch poukładać pomidory i pokrojoną mozzarellę. Wstawić d piekarnika 180st na ok.15min. Upieczone przekąski można posypać szczypiorkiem.