Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa przekąska na ciepło.
Przepis na pieczone roladki drobiowe zawijane w plastry policzków wieprzowych...
Odsłon: 325
Propozycja na syte i smaczne danie główne dla wegetarian oraz wielbicieli owo...
Odsłon: 72
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 66
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 115
Przepis na pieczone roladki drobiowe zawijane w plastry policzków wieprzowych...
Odsłon: 325
Propozycja na syte i smaczne danie główne dla wegetarian oraz wielbicieli owo...
Odsłon: 72
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 66
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 115
Składniki
Bakłażany pokroić w plasterki o grubości ok.1,5cm. Posypać solą i odstawić na kilka minut.
Wysuszyć bakłażany. Obsmażyć na oleju z dwóch stron, żeby się lekko zrumieniły.
Na blaszce wyłożonej papierem poukładać bakłażany. Na wierzch poukładać pomidory i pokrojoną mozzarellę. Wstawić d piekarnika 180st na ok.15min. Upieczone przekąski można posypać szczypiorkiem.