Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 118
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 118
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
Składniki
1. pieczarki umyć, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebule drobno posiekać, poddusić na maśle, dodać pieczarki, dusić do odparowania płynu, doprawić solą i pieprzem, przestudzić, na koniec dodać starty ser, wymieszać, 2. chleb tostowy rozwałkować, nałożyć farsz, złożyć na pół, lekko docisnąć, żeby brzegi się skleiły, 3. grzanki posmarować z wierzchu miękkim masłem, zapiekać ok 5-8 min w piekarniku nagrzanym do 175 st, podawać z ketchupem smacznego