Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2350
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18108
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2067
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2350
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18108
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2067
Składniki
1. pieczarki umyć, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebule drobno posiekać, poddusić na maśle, dodać pieczarki, dusić do odparowania płynu, doprawić solą i pieprzem, przestudzić, na koniec dodać starty ser, wymieszać, 2. chleb tostowy rozwałkować, nałożyć farsz, złożyć na pół, lekko docisnąć, żeby brzegi się skleiły, 3. grzanki posmarować z wierzchu miękkim masłem, zapiekać ok 5-8 min w piekarniku nagrzanym do 175 st, podawać z ketchupem smacznego