Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 292
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 292
Składniki
1. pieczarki umyć, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebule drobno posiekać, poddusić na maśle, dodać pieczarki, dusić do odparowania płynu, doprawić solą i pieprzem, przestudzić, na koniec dodać starty ser, wymieszać, 2. chleb tostowy rozwałkować, nałożyć farsz, złożyć na pół, lekko docisnąć, żeby brzegi się skleiły, 3. grzanki posmarować z wierzchu miękkim masłem, zapiekać ok 5-8 min w piekarniku nagrzanym do 175 st, podawać z ketchupem smacznego