Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli zostanie Wam chleb tostowy polecam przygotować prostą , smaczną i szybką przekąska w formie roladek. Polecam
wałek, widelec, patelnia, ręcznik papierowy,
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 85
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 61
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 85
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 61
Składniki
Kromki chleba tostowego rozwałkować, polać ketchupem, na każdej kromce rozłożyć plaster sera żółtego, plaster szynki. Zawinąć w roladę, obtoczy w rozbełtanym jajku i panierować w bułce tartej. Smażyć z każdej strony na rozgrzanym masle klarownym lub oleju. Odsączyć na ręczniku papierowy z nadmiaru tłuszczu. Smacznego
Przekąska gotowa do podania.