Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli zostanie Wam chleb tostowy polecam przygotować prostą , smaczną i szybką przekąska w formie roladek. Polecam
wałek, widelec, patelnia, ręcznik papierowy,
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116382
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7946
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2998
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1498
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1282
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116382
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7946
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2998
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1498
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1282
Składniki
Kromki chleba tostowego rozwałkować, polać ketchupem, na każdej kromce rozłożyć plaster sera żółtego, plaster szynki. Zawinąć w roladę, obtoczy w rozbełtanym jajku i panierować w bułce tartej. Smażyć z każdej strony na rozgrzanym masle klarownym lub oleju. Odsączyć na ręczniku papierowy z nadmiaru tłuszczu. Smacznego
Przekąska gotowa do podania.