Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli zostanie Wam chleb tostowy polecam przygotować prostą , smaczną i szybką przekąska w formie roladek. Polecam
wałek, widelec, patelnia, ręcznik papierowy,
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 763
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2057
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 763
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2057
Składniki
Kromki chleba tostowego rozwałkować, polać ketchupem, na każdej kromce rozłożyć plaster sera żółtego, plaster szynki. Zawinąć w roladę, obtoczy w rozbełtanym jajku i panierować w bułce tartej. Smażyć z każdej strony na rozgrzanym masle klarownym lub oleju. Odsączyć na ręczniku papierowy z nadmiaru tłuszczu. Smacznego
Przekąska gotowa do podania.