Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli zostanie Wam chleb tostowy polecam przygotować prostą , smaczną i szybką przekąska w formie roladek. Polecam
wałek, widelec, patelnia, ręcznik papierowy,
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2393
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5080
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 156
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2393
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5080
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 156
Składniki
Kromki chleba tostowego rozwałkować, polać ketchupem, na każdej kromce rozłożyć plaster sera żółtego, plaster szynki. Zawinąć w roladę, obtoczy w rozbełtanym jajku i panierować w bułce tartej. Smażyć z każdej strony na rozgrzanym masle klarownym lub oleju. Odsączyć na ręczniku papierowy z nadmiaru tłuszczu. Smacznego
Przekąska gotowa do podania.