Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie w wykonaniu, 2 smaki, zachecam do wyprobowania, mozna wykorzystac inne nadzienia
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
1. ciasto rozwinac, pokroic na kwadraty, posmarowac rozmaconym jajkiem, piec ok 15 min w 180 st, wystudzic, 2. paluszki drobno pokroic ( zostawic 2-3 szt), wymieszac z serkiem, jak farsz bedzie za gesty dodac odrobine jogurtu, doprawic do smaku, nakladac na zimne kwadraty ciasta francukiego, pozostawione paluszki pokroic na plasterki, ulozyc na farszu, 3. serek ze szczypiorkiem nakladac na kwadraty, na wierzch polozyc kawek wedzonego lososia, dowolnie udekorowac, smacznego