Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie w wykonaniu, 2 smaki, zachecam do wyprobowania, mozna wykorzystac inne nadzienia
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Składniki
1. ciasto rozwinac, pokroic na kwadraty, posmarowac rozmaconym jajkiem, piec ok 15 min w 180 st, wystudzic, 2. paluszki drobno pokroic ( zostawic 2-3 szt), wymieszac z serkiem, jak farsz bedzie za gesty dodac odrobine jogurtu, doprawic do smaku, nakladac na zimne kwadraty ciasta francukiego, pozostawione paluszki pokroic na plasterki, ulozyc na farszu, 3. serek ze szczypiorkiem nakladac na kwadraty, na wierzch polozyc kawek wedzonego lososia, dowolnie udekorowac, smacznego