Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie w wykonaniu, 2 smaki, zachecam do wyprobowania, mozna wykorzystac inne nadzienia
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666296
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 103
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 572
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5759
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 984
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666296
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 103
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 572
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5759
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 984
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
1. ciasto rozwinac, pokroic na kwadraty, posmarowac rozmaconym jajkiem, piec ok 15 min w 180 st, wystudzic, 2. paluszki drobno pokroic ( zostawic 2-3 szt), wymieszac z serkiem, jak farsz bedzie za gesty dodac odrobine jogurtu, doprawic do smaku, nakladac na zimne kwadraty ciasta francukiego, pozostawione paluszki pokroic na plasterki, ulozyc na farszu, 3. serek ze szczypiorkiem nakladac na kwadraty, na wierzch polozyc kawek wedzonego lososia, dowolnie udekorowac, smacznego