Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie w wykonaniu, 2 smaki, zachecam do wyprobowania, mozna wykorzystac inne nadzienia
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4925
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13340
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4925
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13340
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Składniki
1. ciasto rozwinac, pokroic na kwadraty, posmarowac rozmaconym jajkiem, piec ok 15 min w 180 st, wystudzic, 2. paluszki drobno pokroic ( zostawic 2-3 szt), wymieszac z serkiem, jak farsz bedzie za gesty dodac odrobine jogurtu, doprawic do smaku, nakladac na zimne kwadraty ciasta francukiego, pozostawione paluszki pokroic na plasterki, ulozyc na farszu, 3. serek ze szczypiorkiem nakladac na kwadraty, na wierzch polozyc kawek wedzonego lososia, dowolnie udekorowac, smacznego