Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska z delikatnym kremem z awokado.
Blaszka do pieczenia 24 x 35 , blender
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7017
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30566
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29294
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7017
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30566
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29294
Składniki
Paprykę umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, wymieszać z serem. Jajka wybić , ubić na puszysto z solą. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Ubite jajka , paprykę oraz produkty sypkie ,wymieszać. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Blaszkę 25 x 35 wyłożyć papierem do pieczenia, wlać ciasto , wstawić do piekarnika, piec 25 minut. Gorące zwinąć w roladę.
Awokado obrać pokroić, skropić sokiem z cytryny. Czosnek obrać przecisnąć przez praskę, dodać , dodać serek Almette, doprawić solą i pieprzem , wszystko razem zblendować. Łososia przekroić na połowę. Wystudzone ciasto rozwinąć , posmarować kremem.
Wzdłuż jednego brzegu ułożyć łososia.
Zwinąć w roladę.
Schłodzić w lodówce , pokroić na porcje.