Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska z delikatnym kremem z awokado.
Blaszka do pieczenia 24 x 35 , blender
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 120
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 499
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 215
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 120
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 499
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 215
Składniki
Paprykę umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, wymieszać z serem. Jajka wybić , ubić na puszysto z solą. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Ubite jajka , paprykę oraz produkty sypkie ,wymieszać. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Blaszkę 25 x 35 wyłożyć papierem do pieczenia, wlać ciasto , wstawić do piekarnika, piec 25 minut. Gorące zwinąć w roladę.
Awokado obrać pokroić, skropić sokiem z cytryny. Czosnek obrać przecisnąć przez praskę, dodać , dodać serek Almette, doprawić solą i pieprzem , wszystko razem zblendować. Łososia przekroić na połowę. Wystudzone ciasto rozwinąć , posmarować kremem.
Wzdłuż jednego brzegu ułożyć łososia.
Zwinąć w roladę.
Schłodzić w lodówce , pokroić na porcje.