Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska na imprezki bardzo smaczna i ciesząca oczy:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1123
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 175
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2212
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4256
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1123
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 175
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2212
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4256
Składniki
Łososia podzielić na mniejsze części,dodać sos teriyaki oraz pastę wasabi,dokładnie wymieszać i odstawić na 10min. Twaróg pokroić na mniejsze części.Cebulę i paprykę pokroić na paski. Natkę posiekać. Każdy arkusz papieru ryżowego zmoczyć w przegotowanej letniej wodzie. Rozłożyć na blacie i ołożyć pasek twarogu,na wierzch łososia,cebulkę ,paprykę oraz natkę. Zawinąć jak gołąbki i układać na talerzu. Ja podałam na surowo,można zapiec na tłuszczu i podać na ciepło.
Smacznego życzę!