Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska na imprezki bardzo smaczna i ciesząca oczy:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Łososia podzielić na mniejsze części,dodać sos teriyaki oraz pastę wasabi,dokładnie wymieszać i odstawić na 10min. Twaróg pokroić na mniejsze części.Cebulę i paprykę pokroić na paski. Natkę posiekać. Każdy arkusz papieru ryżowego zmoczyć w przegotowanej letniej wodzie. Rozłożyć na blacie i ołożyć pasek twarogu,na wierzch łososia,cebulkę ,paprykę oraz natkę. Zawinąć jak gołąbki i układać na talerzu. Ja podałam na surowo,można zapiec na tłuszczu i podać na ciepło.
Smacznego życzę!