Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska na imprezki bardzo smaczna i ciesząca oczy:)
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 196
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 196
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Składniki
Łososia podzielić na mniejsze części,dodać sos teriyaki oraz pastę wasabi,dokładnie wymieszać i odstawić na 10min. Twaróg pokroić na mniejsze części.Cebulę i paprykę pokroić na paski. Natkę posiekać. Każdy arkusz papieru ryżowego zmoczyć w przegotowanej letniej wodzie. Rozłożyć na blacie i ołożyć pasek twarogu,na wierzch łososia,cebulkę ,paprykę oraz natkę. Zawinąć jak gołąbki i układać na talerzu. Ja podałam na surowo,można zapiec na tłuszczu i podać na ciepło.
Smacznego życzę!