Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska na imprezki bardzo smaczna i ciesząca oczy:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 824
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1429
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 824
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1429
Składniki
Łososia podzielić na mniejsze części,dodać sos teriyaki oraz pastę wasabi,dokładnie wymieszać i odstawić na 10min. Twaróg pokroić na mniejsze części.Cebulę i paprykę pokroić na paski. Natkę posiekać. Każdy arkusz papieru ryżowego zmoczyć w przegotowanej letniej wodzie. Rozłożyć na blacie i ołożyć pasek twarogu,na wierzch łososia,cebulkę ,paprykę oraz natkę. Zawinąć jak gołąbki i układać na talerzu. Ja podałam na surowo,można zapiec na tłuszczu i podać na ciepło.
Smacznego życzę!