Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, bardzo prosta i bardzo smaczna przekąska , którą przygotujesz w kilka chwil. Polecam
nóż, półmisek, deska do krojenia,
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 441
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1015
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 106
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 441
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1015
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 106
Składniki
Pomidory umyć , osuszyć i pokroić w plastry. ( jeżeli nie lubicie skórek to pomidory sparzyć gorącą wodą i ściągnąć skórkę i wtedy pokroić). Mozzarellę odsączyć z zalewy i również pokroić w plastry. Na półmisku układać plaster pomidora, plaster mozzarelli i tak do wyczerpania. Oprószyć solą , pieprzem do smaku i suszoną bazylią. Opcjonalnie można posypać obraną pokrojoną w piórka lub kostkę cebulą i polać majonezem. Smacznego
Przekąska gotowa. Smacznego