Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, bardzo prosta i bardzo smaczna przekąska , którą przygotujesz w kilka chwil. Polecam
nóż, półmisek, deska do krojenia,
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 172
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 168
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 440
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 172
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 168
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 440
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
Składniki
Pomidory umyć , osuszyć i pokroić w plastry. ( jeżeli nie lubicie skórek to pomidory sparzyć gorącą wodą i ściągnąć skórkę i wtedy pokroić). Mozzarellę odsączyć z zalewy i również pokroić w plastry. Na półmisku układać plaster pomidora, plaster mozzarelli i tak do wyczerpania. Oprószyć solą , pieprzem do smaku i suszoną bazylią. Opcjonalnie można posypać obraną pokrojoną w piórka lub kostkę cebulą i polać majonezem. Smacznego
Przekąska gotowa. Smacznego