Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, bardzo prosta i bardzo smaczna przekąska , którą przygotujesz w kilka chwil. Polecam
nóż, półmisek, deska do krojenia,
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13520
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7611
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13520
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7611
Składniki
Pomidory umyć , osuszyć i pokroić w plastry. ( jeżeli nie lubicie skórek to pomidory sparzyć gorącą wodą i ściągnąć skórkę i wtedy pokroić). Mozzarellę odsączyć z zalewy i również pokroić w plastry. Na półmisku układać plaster pomidora, plaster mozzarelli i tak do wyczerpania. Oprószyć solą , pieprzem do smaku i suszoną bazylią. Opcjonalnie można posypać obraną pokrojoną w piórka lub kostkę cebulą i polać majonezem. Smacznego
Przekąska gotowa. Smacznego