Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i pyszna przekąska na podwieczorek lub drugie śniadanie.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Jajko roztrzepać ze szczyptą soli, dodać mleko i olej wymieszać, dodać mąkę i dokładnie wymieszać. Pozostawić chwilę. Usmażyć 4 - 5 naleśników. Posmarować serkiem .
Pstrąga obrać. Paprykę umyć , pokroić w paski. Sałatę umyć ,usunąć twardsze części. Na serek ułożyć liście sałaty. Wzdłuż jednego boku ułożyć paski papryki, na niej porcję pstrąga.
Zwinąć w rulon , podzielić na porcje. Podawać z dowolnym sosem.