Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i pyszna przekąska na podwieczorek lub drugie śniadanie.
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 358
Leciutka zupa krem. Ma gęstą konsystencję i bardzo słodki smak. Jest to dosyć...
Odsłon: 46
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 358
Leciutka zupa krem. Ma gęstą konsystencję i bardzo słodki smak. Jest to dosyć...
Odsłon: 46
Składniki
Jajko roztrzepać ze szczyptą soli, dodać mleko i olej wymieszać, dodać mąkę i dokładnie wymieszać. Pozostawić chwilę. Usmażyć 4 - 5 naleśników. Posmarować serkiem .
Pstrąga obrać. Paprykę umyć , pokroić w paski. Sałatę umyć ,usunąć twardsze części. Na serek ułożyć liście sałaty. Wzdłuż jednego boku ułożyć paski papryki, na niej porcję pstrąga.
Zwinąć w rulon , podzielić na porcje. Podawać z dowolnym sosem.