Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite babeczki z ciasta francuskiego wypełnione różnymi pastami i ozdobione dodatkami goszczą zawsze na moich rodzinnych imprezach.Zapraszam na filmik.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34100
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34100
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Składniki
4 babeczki napełniamy farszem z groszku, układamy male kawaleczki łososia wędzonego i kawałeczki ogórka świeżego.
Nastepne 4 babeczki wypełniamy sosem z majonezem i dekorujemy kawałeczkami jajka i ogórkiem korniszonym.
Ostatnie 4 babeczki napełniamy farszem z tuńczykiem ,dekorujemy każdą babeczkę oliwką, cebulką i kapary.Farsz do babeczek ,aby je udekorować ,przełożyłam do rękawa cukierniczego z średnią tutką. Zapraszam do obejrzenia filmu ,krok po kroku jak zrobić te pyszne babeczki.Zapraszam również do mojej książki kulinarnej tam znajdziesz przepisy na różne okazje. Buon appetito.