Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite babeczki z ciasta francuskiego wypełnione różnymi pastami i ozdobione dodatkami goszczą zawsze na moich rodzinnych imprezach.Zapraszam na filmik.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30781
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3574
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2663
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1086
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30781
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3574
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2663
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1086
Składniki
4 babeczki napełniamy farszem z groszku, układamy male kawaleczki łososia wędzonego i kawałeczki ogórka świeżego.
Nastepne 4 babeczki wypełniamy sosem z majonezem i dekorujemy kawałeczkami jajka i ogórkiem korniszonym.
Ostatnie 4 babeczki napełniamy farszem z tuńczykiem ,dekorujemy każdą babeczkę oliwką, cebulką i kapary.Farsz do babeczek ,aby je udekorować ,przełożyłam do rękawa cukierniczego z średnią tutką. Zapraszam do obejrzenia filmu ,krok po kroku jak zrobić te pyszne babeczki.Zapraszam również do mojej książki kulinarnej tam znajdziesz przepisy na różne okazje. Buon appetito.