Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite babeczki z ciasta francuskiego wypełnione różnymi pastami i ozdobione dodatkami goszczą zawsze na moich rodzinnych imprezach.Zapraszam na filmik.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3847
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3836
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 409
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 765
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3847
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3836
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 409
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 765
Składniki
4 babeczki napełniamy farszem z groszku, układamy male kawaleczki łososia wędzonego i kawałeczki ogórka świeżego.
Nastepne 4 babeczki wypełniamy sosem z majonezem i dekorujemy kawałeczkami jajka i ogórkiem korniszonym.
Ostatnie 4 babeczki napełniamy farszem z tuńczykiem ,dekorujemy każdą babeczkę oliwką, cebulką i kapary.Farsz do babeczek ,aby je udekorować ,przełożyłam do rękawa cukierniczego z średnią tutką. Zapraszam do obejrzenia filmu ,krok po kroku jak zrobić te pyszne babeczki.Zapraszam również do mojej książki kulinarnej tam znajdziesz przepisy na różne okazje. Buon appetito.