Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepiórki to bardzo wdzięczne ptaszki, są wyjątkowo smaczne i przygotowuje się je błyskawicznie.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1499
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231888
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5024
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1499
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231888
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5024
Składniki
Przepiórki przyprawie się solą i pieprzem, dla wilgotności włożyłam im po połówce jabłka do środka.
Rumieni się je z cebulą w wysokiej patelni, potem dodaje prażone jabłka z cynamonem- tak takie jak do ciasta, jeszcze kolendra i kumin I całość dusi 20 lub 60 minut. 20 minut jest dla tych , którym nie przeszkadza nie do końca odchodzące mięso od kości. Po 60 minutach rozpływają się w ustach, i jest to mięso w pełni uduszone. Pod koniec sos doprawia się odrobiną soli, cynamon tylko podbija smak drobiu.
Smacznego :)