Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka pełna zdrowia! Składa się z różnych faktur i smaków. Bardzo ciekawa kompozycja. :)
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 850
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 838
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 77
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 850
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 838
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 77
Składniki
Rodzynki zalać winem, odstawić. Brokuła umyć, podzielić na różyczki. Nóżki pokroić na plasterki. Gotować w posolonym i posłodzonym wrzątku przez 15 minut. Grejpfruty wyfiletować, pokroić na cząstki.
Pestki słonecznik uprażyć na suchej patelni.
Brokuły oraz rodzynki odcedzić. Na talerzu ułożyć brokuły, grejpfruty. Posypać rodzynkami oraz słonecznikiem. Podlać odrobiną oliwy z oliwek. Smacznego! :)