Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka pełna zdrowia! Składa się z różnych faktur i smaków. Bardzo ciekawa kompozycja. :)
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1230
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 166
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1230
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 166
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 472
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 73
Składniki
Rodzynki zalać winem, odstawić. Brokuła umyć, podzielić na różyczki. Nóżki pokroić na plasterki. Gotować w posolonym i posłodzonym wrzątku przez 15 minut. Grejpfruty wyfiletować, pokroić na cząstki.
Pestki słonecznik uprażyć na suchej patelni.
Brokuły oraz rodzynki odcedzić. Na talerzu ułożyć brokuły, grejpfruty. Posypać rodzynkami oraz słonecznikiem. Podlać odrobiną oliwy z oliwek. Smacznego! :)