Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka pełna zdrowia! Składa się z różnych faktur i smaków. Bardzo ciekawa kompozycja. :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10800
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1178
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11620
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 734
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10800
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1178
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11620
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 734
Składniki
Rodzynki zalać winem, odstawić. Brokuła umyć, podzielić na różyczki. Nóżki pokroić na plasterki. Gotować w posolonym i posłodzonym wrzątku przez 15 minut. Grejpfruty wyfiletować, pokroić na cząstki.
Pestki słonecznik uprażyć na suchej patelni.
Brokuły oraz rodzynki odcedzić. Na talerzu ułożyć brokuły, grejpfruty. Posypać rodzynkami oraz słonecznikiem. Podlać odrobiną oliwy z oliwek. Smacznego! :)