Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przystawka pełna zdrowia! Składa się z różnych faktur i smaków. Bardzo ciekawa kompozycja. :)
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28946
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28946
Składniki
Rodzynki zalać winem, odstawić. Brokuła umyć, podzielić na różyczki. Nóżki pokroić na plasterki. Gotować w posolonym i posłodzonym wrzątku przez 15 minut. Grejpfruty wyfiletować, pokroić na cząstki.
Pestki słonecznik uprażyć na suchej patelni.
Brokuły oraz rodzynki odcedzić. Na talerzu ułożyć brokuły, grejpfruty. Posypać rodzynkami oraz słonecznikiem. Podlać odrobiną oliwy z oliwek. Smacznego! :)