Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przystawka idealna do obiadu, kolacji lub jako przekąska
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10429
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5462
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 708
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10429
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5462
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 708
Składniki
W miseczce dokładnie wymieszać sery. Dodać drobno posiekane orzechy (ok. 30 g) oraz zioła.Otrzymaną masę można dodatkowo doprawić pieprzem. Wyłożyć otrzymaną masę serową na papier do pieczenia i zwinąć w rulon. Wstawić do lodówki na ok. 15 minut, żeby masa się związała. Po tym czasie wyjąć z lodówki, zdjąć papier i obtoczyć serowy rulon w pozostałych orzechach. Pokroić rulon na kawałki długości 3 cm i ułożyć na talerzu. Dekorować, wedle uznania. Na końcu pokropić przygotowanym sosem ( 1 łyżką octu balsamicznego wymieszaną z 1 łyżką syropu klonowego lub miodu).