Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna rybka delikatna w smaku.Na pewno posmakuje nie jednej osobie:)
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8889
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21807
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 469
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8889
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21807
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 469
Składniki
Wypatroszonego pstrąga oczyścić,pokroić na dzwonka. Zagotować marchew,pietruszkę ,ziele i liście.Dodać pieprz cytrynowy oraz sok z 1/2 cytryny.Wodę posolić dodać cukier i gotować około pół godz. Wrzucić dzwonka pstrąga i gotować 7 min. Wyjąć na talerz wraz z warzywami.Obrać delikatnie z kręgosłupa i ości. Ułożyć na półmisku ,dając na spód plasterki warzyw i jajka.Udekorować plasterkami cytryny. Do gorącej wody 1l wsypać żelatynę i mieszać do jej rozpuszczenia. Zalać rybkę letnim wywarem ,dać do lodówki.
Smacznego życzę!