Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna rybka delikatna w smaku.Na pewno posmakuje nie jednej osobie:)
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Składniki
Wypatroszonego pstrąga oczyścić,pokroić na dzwonka. Zagotować marchew,pietruszkę ,ziele i liście.Dodać pieprz cytrynowy oraz sok z 1/2 cytryny.Wodę posolić dodać cukier i gotować około pół godz. Wrzucić dzwonka pstrąga i gotować 7 min. Wyjąć na talerz wraz z warzywami.Obrać delikatnie z kręgosłupa i ości. Ułożyć na półmisku ,dając na spód plasterki warzyw i jajka.Udekorować plasterkami cytryny. Do gorącej wody 1l wsypać żelatynę i mieszać do jej rozpuszczenia. Zalać rybkę letnim wywarem ,dać do lodówki.
Smacznego życzę!