Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna rybka delikatna w smaku.Na pewno posmakuje nie jednej osobie:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Wypatroszonego pstrąga oczyścić,pokroić na dzwonka. Zagotować marchew,pietruszkę ,ziele i liście.Dodać pieprz cytrynowy oraz sok z 1/2 cytryny.Wodę posolić dodać cukier i gotować około pół godz. Wrzucić dzwonka pstrąga i gotować 7 min. Wyjąć na talerz wraz z warzywami.Obrać delikatnie z kręgosłupa i ości. Ułożyć na półmisku ,dając na spód plasterki warzyw i jajka.Udekorować plasterkami cytryny. Do gorącej wody 1l wsypać żelatynę i mieszać do jej rozpuszczenia. Zalać rybkę letnim wywarem ,dać do lodówki.
Smacznego życzę!