Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastepny mój przepis na grillowanego pstrąga. Pstrąg wyszedł bardzo smaczny,serdecznie polecam:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 561
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4004
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 561
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4004
Składniki
Pstrąga oczyścić i umyć.Wysuszyć ręcznikiem papierowym. Paprykę pokroić w paski,masło równiez w cieńkie paski. Osuszonego pstrąga natrzeć pieprzem cytrynowym. Do środka włożyć cieńki plasterek boczku,koperek,papryke listki bazylii oraz plasterki cytryny i masła. Na wierzch położyć cytrynę i koperek.
Pstrąga zawinąc w papier do pieczenia i dać na rozgrzanego grilla na tackę aluminiową. Grillować z dwóch stron po 10 min.
Smacznego życzę!