Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastepny mój przepis na grillowanego pstrąga. Pstrąg wyszedł bardzo smaczny,serdecznie polecam:)
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 999
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4410
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 447
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2648
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38721
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 999
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4410
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 447
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2648
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38721
Składniki
Pstrąga oczyścić i umyć.Wysuszyć ręcznikiem papierowym. Paprykę pokroić w paski,masło równiez w cieńkie paski. Osuszonego pstrąga natrzeć pieprzem cytrynowym. Do środka włożyć cieńki plasterek boczku,koperek,papryke listki bazylii oraz plasterki cytryny i masła. Na wierzch położyć cytrynę i koperek.
Pstrąga zawinąc w papier do pieczenia i dać na rozgrzanego grilla na tackę aluminiową. Grillować z dwóch stron po 10 min.
Smacznego życzę!