Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastepny mój przepis na grillowanego pstrąga. Pstrąg wyszedł bardzo smaczny,serdecznie polecam:)
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 225
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 225
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Składniki
Pstrąga oczyścić i umyć.Wysuszyć ręcznikiem papierowym. Paprykę pokroić w paski,masło równiez w cieńkie paski. Osuszonego pstrąga natrzeć pieprzem cytrynowym. Do środka włożyć cieńki plasterek boczku,koperek,papryke listki bazylii oraz plasterki cytryny i masła. Na wierzch położyć cytrynę i koperek.
Pstrąga zawinąc w papier do pieczenia i dać na rozgrzanego grilla na tackę aluminiową. Grillować z dwóch stron po 10 min.
Smacznego życzę!