Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastepny mój przepis na grillowanego pstrąga. Pstrąg wyszedł bardzo smaczny,serdecznie polecam:)
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2160
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 812
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2160
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 812
Składniki
Pstrąga oczyścić i umyć.Wysuszyć ręcznikiem papierowym. Paprykę pokroić w paski,masło równiez w cieńkie paski. Osuszonego pstrąga natrzeć pieprzem cytrynowym. Do środka włożyć cieńki plasterek boczku,koperek,papryke listki bazylii oraz plasterki cytryny i masła. Na wierzch położyć cytrynę i koperek.
Pstrąga zawinąc w papier do pieczenia i dać na rozgrzanego grilla na tackę aluminiową. Grillować z dwóch stron po 10 min.
Smacznego życzę!