Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pulpety.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 372
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1963
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3922
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3805
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 372
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1963
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3922
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3805
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 552
Składniki
Kaszę zalej 2 szklankami posolonego wrzątku. Ugotuj pod przykryciem z dodatkiem połowy masła. Po ostudzeniu zmiel w maszynce do mięsa.
Oczyszczone pieczarki zetrzyj na tarce, uduś na pozostałym maśle. Połącz z kaszą, dodaj 2 jajka i natkę, przypraw sosem sojowym, solą i pieprzm Z masy formuj pulpeciki. Maczaj w ostatnim roztzepanym jajku, panieruj w otrębach. Smaż na złoto na rozgrzanym oleju.
Pomidory i ogórka drobno pokrój, dodaj posiekaną cebulę. Przypraw solą i pieprzem, skrop oliwą i octem. Na liściach sałaty układać po porcji pulpetów i sałatki. Skropić sosem sojowym.