Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8552
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 575
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8552
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 575
Składniki
ziemniaki gotujemy w mundurkach ok 20 minut,nastepnie obieramy ze skory studzimy i przeciskamy przez praske.
do ziemnikow dodajemy jajko,parmezan,pietruszke,drobno posiekana cebulke,bulke tarta,sol, piepsz wedle uznania i dokladnie mieszamy.Formujemy pulpety kazdy obtaczamy w jajku i bulce tartej,smazymy na rozgrzanym oleju az beda rumiane.