Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowana pizza sprawdzi się na każdej imprezie ze znajomymi, szybka w przygotowaniu. Polecam
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5242
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5040
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5242
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11654
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5040
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Składniki
Najpierw drożdże wkruszam do kubka i mieszam z ciepła wodą i olejem. Do miski przesiewam make i dodaje sól i cukier. wlewam drożdze i mieszam do połaczenia sie składników. Odstawiam na 5 min do wyrośniecia
na papierze do pieczenia rozwałkowuje ciasto lubię cienkie, dodaje przecier pomidorowy nastepnie połowe sera , boczek w plasrach i doprawiam ziołami na wierzch daje reszte sera. Wkładam do nagrzanego piekarnika 200 stopni C. Czas pieczenia 15 minut