Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe przekąski z ciasta francuskiego, serka topionego z łososiem, szynki i cebuli.
Blacha do pieczenia, papier do pieczenia, nóż, łyżeczka, deska do krojenia, piekarnik, talerz
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 976
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 200
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 976
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 200
Składniki
Rozpakuj i rozwiń gotowe cisto francuskie. Za pomocą łyżeczki rozsmaruj po calej powierzchni ciasta serek śmietankowy z łososiem. Nastepnie od strony w ktorą będziesz zwiać ciasto układaj, szynkę np 2 rzedy a nastepnie cebulę. Całość zwiń w rulon. Po zniknięciu, krój ciasto w plastry nie chudsze niz 2 cm. Pokrojone plastry uluż na blaszcze wyścielonej papierem do pieczenia. Nagrzej piekarnik do 180 stopni a nastepnie włóż blachę wraz z zwinietym ciastem. Piecz do momentu uzyskania rumianego lub złocistej koloru.