Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe przekąski z ciasta francuskiego, serka topionego z łososiem, szynki i cebuli.
Blacha do pieczenia, papier do pieczenia, nóż, łyżeczka, deska do krojenia, piekarnik, talerz
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414025
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2222
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414025
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2222
Składniki
Rozpakuj i rozwiń gotowe cisto francuskie. Za pomocą łyżeczki rozsmaruj po calej powierzchni ciasta serek śmietankowy z łososiem. Nastepnie od strony w ktorą będziesz zwiać ciasto układaj, szynkę np 2 rzedy a nastepnie cebulę. Całość zwiń w rulon. Po zniknięciu, krój ciasto w plastry nie chudsze niz 2 cm. Pokrojone plastry uluż na blaszcze wyścielonej papierem do pieczenia. Nagrzej piekarnik do 180 stopni a nastepnie włóż blachę wraz z zwinietym ciastem. Piecz do momentu uzyskania rumianego lub złocistej koloru.