Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe przekąski z ciasta francuskiego, serka topionego z łososiem, szynki i cebuli.
Blacha do pieczenia, papier do pieczenia, nóż, łyżeczka, deska do krojenia, piekarnik, talerz
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1862
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2288
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 82
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 170
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1477
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1862
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2288
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 82
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 170
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1477
Składniki
Rozpakuj i rozwiń gotowe cisto francuskie. Za pomocą łyżeczki rozsmaruj po calej powierzchni ciasta serek śmietankowy z łososiem. Nastepnie od strony w ktorą będziesz zwiać ciasto układaj, szynkę np 2 rzedy a nastepnie cebulę. Całość zwiń w rulon. Po zniknięciu, krój ciasto w plastry nie chudsze niz 2 cm. Pokrojone plastry uluż na blaszcze wyścielonej papierem do pieczenia. Nagrzej piekarnik do 180 stopni a nastepnie włóż blachę wraz z zwinietym ciastem. Piecz do momentu uzyskania rumianego lub złocistej koloru.