Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe przekąski z ciasta francuskiego, serka topionego z łososiem, szynki i cebuli.
Blacha do pieczenia, papier do pieczenia, nóż, łyżeczka, deska do krojenia, piekarnik, talerz
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3480
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 156
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3480
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 156
Składniki
Rozpakuj i rozwiń gotowe cisto francuskie. Za pomocą łyżeczki rozsmaruj po calej powierzchni ciasta serek śmietankowy z łososiem. Nastepnie od strony w ktorą będziesz zwiać ciasto układaj, szynkę np 2 rzedy a nastepnie cebulę. Całość zwiń w rulon. Po zniknięciu, krój ciasto w plastry nie chudsze niz 2 cm. Pokrojone plastry uluż na blaszcze wyścielonej papierem do pieczenia. Nagrzej piekarnik do 180 stopni a nastepnie włóż blachę wraz z zwinietym ciastem. Piecz do momentu uzyskania rumianego lub złocistej koloru.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka Faszerowane na Wielkanoc 6 pomysłów
Przekąski
Jajka faszerowane szpinakiem i burakami
Przekąski
Jajka faszerowane pieczarkami i papryką
Przekąski
Placki kukurydziane
Jajka Faszerowane na Wielkanoc 6 pomysłów
Kochasz jajka? W takim razie pokochasz te 6 Przepysznych Sposobów na Wielkano...
Odsłon: 37
Jajka faszerowane szpinakiem i burakami
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 26