Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię tortillę, więc takie proste szybkie przekąski bardzo często goszczą na moim stole. Takie przekąski z tortilli można przygotowywać z różnym nadzieniem ale najlepiej smakuje właśnie tak przygotowana.
wykałaczki, folia aluminiowa, nóż, talerz, deska,
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22641
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14973
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4744
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 44818
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 659
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 710
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22641
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14973
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4744
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 44818
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 659
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 710
Składniki
Paprykę czerwoną, żółtą oraz zieloną oczyścić z nasion, opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę, włożyć do miski, dodać pokrojony w kostkę ogórek kiszony i zielony, obraną pokrojoną cebule, opłukaną pokrojoną w plasterki rzodkiewkę, pomidor pokrojony w kostkę, posiekaną cebulkę zieloną. Wszystkie składniki wymieszać z serkiem do smarowania ( topiony). Placki tortilli rozłożyć, posmarować również serkiem do smarowania i nałożyć farsz warzywny. Na farsz nałożyć liście sałaty zielonej. Zwinąć rulon, owinąć w folię aluminiową i włożyć na 2 godzinki do lodówki. Po tym czasie folię zdjąć , rulony spiąć wykałaczkami, pociąć plastry o szerokości 1,5 - 2 cm. Podawać jako przekąskę.