Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
Wymieszałam jaja ze śmietaną, dodałam ser, sól i pieprz i posiekany szczypior. Nowalijki wyszorowałam, bez obierania. Masę wylałam na rozłożone ciasto, na to ułożyłam nowalijki i wstawiłam do piekarnika, według przepisu na opakowaniu.
Smacznego :)