Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, pyszne tradycyjne racuchy z jabłkami.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7626
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2728
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7626
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2728
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę.
Mleko, żółtka, mąkę, cukier, sodę i sól zmiksować na puszystą masę. Dodać jabłko pokrojone w drobną kostkę i wymieszać. Na końcu dodać pianę z białek i delikatnie wymieszać.
Smażyć na oleju na złoty kolor. Przed podaniem udekorować cukrem pudrem, marmoladą i posypką. Smacznego :)