Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne racuszki na przekąskę.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1797
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15387
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5965
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9117
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1797
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15387
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5965
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9117
Składniki
Wykonanie: Cukinię dokładnie umyć, pokroić w cieniutkie plasterki i udusić na złocisto w odrobinie wody. Obie mąki wsypać do miski, dodać cukier waniliowy, proszek do pieczenia, jajka, przyprawy do smaku, wlać mleko i staranie wszystko wymieszać.
Następnie dodać cukinię i lekko wymieszać.
Rozgrzać tłuszcz na patelni i smażyć racuchy z obu stron na złoty kolor. Podawać z konfiturą lub kwaśną śmietaną.