Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 790
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3045
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 790
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3045
Składniki
Wykonanie: Z mąki, mleka i żółtek przygotować ciasto. Cebulę i paprykę bardzo drobno posiekać, a czosnek rozetrzeć z solą. Rybę udusić widelcem, połączyć z resztą składników i przyprawić do smaku. Do masy dodać sztywno ubitą pianę i wszystko razem dokładnie wymieszać. Rozgrzać olej na patelni, smażyć racuszki rybne i jeszcze ciepłe posypać żółtym serem.