Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada ta obowiązkowo pojawia się na każde święta i imprezy z rodziną lub przyjaciółmi i jest to moje popisowa przystawka.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 543
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2739
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 746
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3716
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 543
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2739
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 746
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3716
Składniki
Na maśle podsmażyć szpinak z łyżką chrzanu i sól, pieprz. Odcedzić na sicie i przestudzić. Żółtka dodać do szpinaku a z białek ubić pianę. Dodać ją do szpinaku i delikatnie wymieszać. Wylać na blachę ( ja używam tej dużej z piekarnika) wyłożoną papierem i piec 15-20 minut w 180 stopniach.
Po upieczeniu zdjąć z papieru. wystudzoną posmarować serkiem i na to poukładać plastry łososia. Zwinąć jak roladę i na kilka godzin do lodówki. Przed podaniem pokroić w plastry. Smacznego