Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niepowtarzalny smak, warto poświęcić trochę czasu na przygotowanie
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 102
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20454
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 50
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 75
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2640
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 102
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20454
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 50
zrazy z kapustą i pieczarkami w sosie
Odsłon: 75
Ciasto kumoszki to deser podawany na zimno na spodzie z herbatników lub kruch...
Odsłon: 2640
Składniki
Szpinak rozmrozić i odcisnąć nadmiar wody. Żółtka oddzielić od białek. Do żółtek dodać mąkę i zmiksować. Dodać szpinak, czosnek, sól, pieprz i również zmiksować. Ubić białka ze szczyptą soli na sztywną pianę i dodać do masy szpinakowej.
Masę wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 10 minut w temperaturze 200 stopni. Wystudzić. Placek wyłożyć na blat papierem do góry i ściągnąć papier.
Placek posmarować serkiem chrzanowym a na serek wyłożyć plastry łososia. Zwinąć w roladę. Kroić w ukośne plastry.