Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz robiłam i okazała się świetnym pomysłem na przyjęciową kolację.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 227
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1237
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13363
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 227
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1237
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13363
Składniki
Pierś kroję na kotlety,rozklepuję i doprawiam.Na cztery patyki do szaszłyków,nabijam naprzemian winogrona,oliwki i morele.'Szaszłyki' owijam w pierś tak aby ob siebie oddzielone piersią i owinięte wokół.Wkładam do foli do pieczenia i piekę ok.30 min. w 190 stopniach.Po upieczeniu wyjmuję z foli.Bardzo smaczne na ciepło.U mnie jednak sprawdziły się na zimno jako dodatek do kolacji.