Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz robiłam i okazała się świetnym pomysłem na przyjęciową kolację.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12550
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1420
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13582
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5729
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12550
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1420
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13582
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5729
Składniki
Pierś kroję na kotlety,rozklepuję i doprawiam.Na cztery patyki do szaszłyków,nabijam naprzemian winogrona,oliwki i morele.'Szaszłyki' owijam w pierś tak aby ob siebie oddzielone piersią i owinięte wokół.Wkładam do foli do pieczenia i piekę ok.30 min. w 190 stopniach.Po upieczeniu wyjmuję z foli.Bardzo smaczne na ciepło.U mnie jednak sprawdziły się na zimno jako dodatek do kolacji.