Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz robiłam i okazała się świetnym pomysłem na przyjęciową kolację.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2416
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421601
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2115
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2416
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421601
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2115
Składniki
Pierś kroję na kotlety,rozklepuję i doprawiam.Na cztery patyki do szaszłyków,nabijam naprzemian winogrona,oliwki i morele.'Szaszłyki' owijam w pierś tak aby ob siebie oddzielone piersią i owinięte wokół.Wkładam do foli do pieczenia i piekę ok.30 min. w 190 stopniach.Po upieczeniu wyjmuję z foli.Bardzo smaczne na ciepło.U mnie jednak sprawdziły się na zimno jako dodatek do kolacji.