Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzienie można podawać jako pastę do chleba.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2036
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 275
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 859
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 994
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 307
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2036
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 275
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 859
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 994
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 307
Składniki
Ser w foliowej torebce włożyć do gorącej wody,obracać torebką tak,aby ser równomiernie zmiękł.
Masło utrzeć z serem topionym.Dodać drobno pokrojone jajka,ogórek,marchewkę,natkę pietruszki,wszystko dobrze rozetrzeć,doprawić solą,pieprzem.Można dodać również trochę pokrojonej szynki.
Miękki żółty ser wyjąć z wody,rozwałkować jak ciasto na makaron,posmarować masą,zwinąć jak roladę i w folii włożyć do lodówki.
Schłodzoną roladę kroić w plasterki.