Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne roladki z nutką egzotycznego smaku
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 209
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 309
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 294
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 209
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 309
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 294
Składniki
mięso pokroić jak na kotlety, delikatnie rozbić, opruszyć lekko wegetą i pieprzem od wewnętrznej strony, na każdy kawałek mięsa położyć pół plastra ananasa - plaster sera żółtego- pieczarki pokrojone w kosteczkę , zawijać roladki i spiąć wykałaczką. Ułożyć w naczyniu do pieczenia posypać przyprawami , na wierzch pokroić płatki margaryny, posypać startymi na grubym tarku pieczarkami, serem żółty i pokrojonymi ananasami , piec pod przykryciem.