Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne roladki z nutką egzotycznego smaku
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
mięso pokroić jak na kotlety, delikatnie rozbić, opruszyć lekko wegetą i pieprzem od wewnętrznej strony, na każdy kawałek mięsa położyć pół plastra ananasa - plaster sera żółtego- pieczarki pokrojone w kosteczkę , zawijać roladki i spiąć wykałaczką. Ułożyć w naczyniu do pieczenia posypać przyprawami , na wierzch pokroić płatki margaryny, posypać startymi na grubym tarku pieczarkami, serem żółty i pokrojonymi ananasami , piec pod przykryciem.