Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia ma wiele witamin: żelazo, potas i magnez, dużą dawkę wit. witaminy C, K, PP i B1 oraz beta karoten. Polepsza trawienie, odkwasza organizm, wzmacnia układ odpornościowy, redukuje stres i zmniejsza ryzyko zachorowania na raka
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 18
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 398
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 40
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 18
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 398
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 40
Składniki
Cukinię pokroić wzdłuż na cienkie plastry, przesmażyć je na patelni grillowej lub na normalnej patelni z odrobiną oleju.
Na każdym plastrze cukini ułożyć pasek sera i szynki, posmarować keczupem lub ulubionym sosem pomidorowym.
Zawinąć w rulonik. Każdy rulon spiąć wykałaczką. Posypać startym parmezanem.
Zapiekać 15 min w temp 180 stopni
Smacznego!