Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia ma wiele witamin: żelazo, potas i magnez, dużą dawkę wit. witaminy C, K, PP i B1 oraz beta karoten. Polepsza trawienie, odkwasza organizm, wzmacnia układ odpornościowy, redukuje stres i zmniejsza ryzyko zachorowania na raka
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5926
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12741
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4502
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1387
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5926
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12741
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4502
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1387
Składniki
Cukinię pokroić wzdłuż na cienkie plastry, przesmażyć je na patelni grillowej lub na normalnej patelni z odrobiną oleju.
Na każdym plastrze cukini ułożyć pasek sera i szynki, posmarować keczupem lub ulubionym sosem pomidorowym.
Zawinąć w rulonik. Każdy rulon spiąć wykałaczką. Posypać startym parmezanem.
Zapiekać 15 min w temp 180 stopni
Smacznego!