Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wybornie smakuje z surówką z warzywną.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13620
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1560
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15046
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6174
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13620
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1560
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15046
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6174
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować i przetrzeć przez praskę. Wlać wrzące mleko ,dodać masło i utrzeć na pulchną masę, następnie przyprawić do smaku według upodobania.Dobrze ciepłe puree nakładać na andruty , na brzegu położyć pęto obranej ze skórki kiełbasy i zwijać powoli jak rolady.
Położyć do lodówki aby się schłodziły.
Po czym ucinać nożem porcje , moczyć z obydwu stron w jajku i panierować w bułce tartej.Smażyć na oleju na wolnym ogniu i podawać z surówkami. Smacznego.