Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wybornie smakuje z surówką z warzywną.
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 964
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 420
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 164
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2699
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 964
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 420
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 164
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2699
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować i przetrzeć przez praskę. Wlać wrzące mleko ,dodać masło i utrzeć na pulchną masę, następnie przyprawić do smaku według upodobania.Dobrze ciepłe puree nakładać na andruty , na brzegu położyć pęto obranej ze skórki kiełbasy i zwijać powoli jak rolady.
Położyć do lodówki aby się schłodziły.
Po czym ucinać nożem porcje , moczyć z obydwu stron w jajku i panierować w bułce tartej.Smażyć na oleju na wolnym ogniu i podawać z surówkami. Smacznego.