Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajna przekąska podana na imprezie i nie tylko.
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 164
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 58
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 522
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 685
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 164
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 58
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 522
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 685
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
Składniki
śliwki opłukać i osuszyć.
śliwkę owinąć boczkiem,aby powstała roladka i następnie zepnąć wykałaczką.
Na patelni rozgrzać olej i smażyć roladki z każdej strony, aby boczek się przyrumienił. Następnie przełożyć roladki na papierowy ręcznik aby wchłonął nadmiar tłuszczu.Przełożyć na półmisek i podawać jako przystawkę np do piwka:). śliwki warto nadziać orzechami laskowymi, lub małymi kawałkami fety. Można oprószyć pieprzem i kminkiem.