Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 127 Ocena: 733
Dodano: 12.01.2021
Odsłon: 3019
5-6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Na rozgrzana patelnie dajemy oliwe i przecisniety zabek czosnku,lekko zrumienimy.Dodajemy szpinak,dobrze odcisniety.Przyprawiamy sola i pieprzem,ok.3 min podsmazamy na lekkim ogniu.Nastepnie dodajemy pokrojona w koste fete i krótko razem podsmazyc.
Ciasto francuskie rozwijamy,kroimy na kwadraty dowolnej wielkosci.Na kazdy kawalek na brzeg dajemy gotowy szpinak i rolujemy .Smarujemy zóltkiem i pieczemy w rozgrzanym piekarniku 200 stopni góra/dól ok.15-20 min.SMACZNEGO!!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Dariusz-D 3 dni temuZgłoś do usunięcia
Fantastyczne "-)1 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 3 dni temuZgłoś do usunięcia
Pyszotka:)1 Kto głosował? | Odpowiedz