Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Blyskawiczna przekaska.Bardzo pyszna,idealna na imprezy i nie tylko.Zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji ,tam znajdzie kazdy cos dla siebie na slodki i slono!ZAPRASZAM!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1691
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3072
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1147
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1923
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1691
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3072
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1147
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1923
Składniki
Na rozgrzana patelnie dajemy oliwe i przecisniety zabek czosnku,lekko zrumienimy.Dodajemy szpinak,dobrze odcisniety.Przyprawiamy sola i pieprzem,ok.3 min podsmazamy na lekkim ogniu.Nastepnie dodajemy pokrojona w koste fete i krótko razem podsmazyc.
Ciasto francuskie rozwijamy,kroimy na kwadraty dowolnej wielkosci.Na kazdy kawalek na brzeg dajemy gotowy szpinak i rolujemy .Smarujemy zóltkiem i pieczemy w rozgrzanym piekarniku 200 stopni góra/dól ok.15-20 min.SMACZNEGO!!!