Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Blyskawiczna przekaska.Bardzo pyszna,idealna na imprezy i nie tylko.Zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji ,tam znajdzie kazdy cos dla siebie na slodki i slono!ZAPRASZAM!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2285
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1403
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 519
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3567
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1247
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2285
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1403
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 519
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3567
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1247
Składniki
Na rozgrzana patelnie dajemy oliwe i przecisniety zabek czosnku,lekko zrumienimy.Dodajemy szpinak,dobrze odcisniety.Przyprawiamy sola i pieprzem,ok.3 min podsmazamy na lekkim ogniu.Nastepnie dodajemy pokrojona w koste fete i krótko razem podsmazyc.
Ciasto francuskie rozwijamy,kroimy na kwadraty dowolnej wielkosci.Na kazdy kawalek na brzeg dajemy gotowy szpinak i rolujemy .Smarujemy zóltkiem i pieczemy w rozgrzanym piekarniku 200 stopni góra/dól ok.15-20 min.SMACZNEGO!!!