Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rolada z kurczaka, którą można podawać na ciepło jako danie obiadowe lub zimno jako przekąska.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7782
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7782
Składniki
1. Fileta kroimy na połowę. 2. Robimy otwór.
3. Paprykę drobno kroimy, przekładamy do miski.
4. Rzodkiewki również drobno kroimy, dodajemy do papryki.
5. Szczypiorek siekamy dodajemy do warzyw.
6. Dodajemy pokrojony ser feta.
7. Wszystko razem mieszamy.
8. Otwór mięsa napełniamy farszem.
9. Obtaczamy w przyprawie i doprawiamy solą.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
11. Zapiekamy 30 minut w 180˚C 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.