Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40154
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 417
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 196
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 383
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9301
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40154
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 417
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 196
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 383
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9301
Składniki
Pierś z indyka pokroić w plastry,rozbić,posypać solą i pieprzem.Posmarować musztardą,ułożyć na każdym filecie po 2 plasterki szynki i boczku.Zwinąć w roladkę,spiąć wykałaczką i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Polać wszystkie roladki olejem i wodą.Posypać na wierzchu solą i pieprzem.Piec pod przykryciem ok 2 godzin(w zależności jak mocno chcemy przyrumienić mięsko).
Po upieczeniu przekroić roladkę po skosie.Podawać na gorąco-obiad lub na zimno-przystawka ;-)
SMACZNEGO