Przekąski Przepis na:
5-6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Pierś z indyka pokroić w plastry,rozbić,posypać solą i pieprzem.Posmarować musztardą,ułożyć na każdym filecie po 2 plasterki szynki i boczku.Zwinąć w roladkę,spiąć wykałaczką i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Polać wszystkie roladki olejem i wodą.Posypać na wierzchu solą i pieprzem.Piec pod przykryciem ok 2 godzin(w zależności jak mocno chcemy przyrumienić mięsko).
Po upieczeniu przekroić roladkę po skosie.Podawać na gorąco-obiad lub na zimno-przystawka ;-)
SMACZNEGO
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Konto usunięte 15 kwietnia 2012Zgłoś do usunięcia
Apetycznie wygląda z tą wstawką z szynki parmeńskiej , "5" .3 Kto głosował? | Odpowiedz