Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22607
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 165
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 350
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 493
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22607
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 165
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 350
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 493
Składniki
Pierś z indyka pokroić w plastry,rozbić,posypać solą i pieprzem.Posmarować musztardą,ułożyć na każdym filecie po 2 plasterki szynki i boczku.Zwinąć w roladkę,spiąć wykałaczką i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Polać wszystkie roladki olejem i wodą.Posypać na wierzchu solą i pieprzem.Piec pod przykryciem ok 2 godzin(w zależności jak mocno chcemy przyrumienić mięsko).
Po upieczeniu przekroić roladkę po skosie.Podawać na gorąco-obiad lub na zimno-przystawka ;-)
SMACZNEGO