Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...sposób na indyka...
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 223
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 86
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 28959
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 67
Przepis dnia
Schab po cygańsku to pyszny i fajny pomysł na obiad. Bardzo często go przygot...
Odsłon: 33622
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2517
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 223
Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...
Odsłon: 86
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 28959
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 67
Przepis dnia
Schab po cygańsku to pyszny i fajny pomysł na obiad. Bardzo często go przygot...
Odsłon: 33622
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2517
Składniki
Pierś z indyka pokroić w plastry,rozbić,posypać solą i pieprzem.Posmarować musztardą,ułożyć na każdym filecie po 2 plasterki szynki i boczku.Zwinąć w roladkę,spiąć wykałaczką i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Polać wszystkie roladki olejem i wodą.Posypać na wierzchu solą i pieprzem.Piec pod przykryciem ok 2 godzin(w zależności jak mocno chcemy przyrumienić mięsko).
Po upieczeniu przekroić roladkę po skosie.Podawać na gorąco-obiad lub na zimno-przystawka ;-)
SMACZNEGO