Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz szybkiej i efektownej przekąski na imprezę, rodzinne spotkanie albo po prostu coś smacznego na ząb? Roladki zawijane z szynki konserwowej to klasyk, który nigdy nie zawodzi! Proste w przygotowaniu, a jednocześnie zaskakują pysznym połączeniem smaków. Sprawdź, jak w kilku krokach stworzyć coś naprawdę wyjątkowego. Krótki film - shorts z przepisem znajdziesz na moim kanale YouTube - Gotowanie Po Mojemu
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 31
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 522
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2001
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3990
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 31
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 522
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2001
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3990
Składniki
Jajka zetrzeć na grubej tarce. Pieczarki pokroić w drobną kosteczkę. Do miski przełożyć jajka, pieczarki, dodać tarty ser, groszek konserwowy, majonez i chrzan. Na koniec doprawić solą i pieprzem, i dokładnie wymieszać. Na każdy plaster szynki w poprzek nakładać po 2 łyżki farszu i zawinąć rogi do środka. Ozdobić kawałkiem sałaty i pomidorkiem koktajlowym przebitym wykałaczką. Smacznego!