Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz szybkiej i efektownej przekąski na imprezę, rodzinne spotkanie albo po prostu coś smacznego na ząb? Roladki zawijane z szynki konserwowej to klasyk, który nigdy nie zawodzi! Proste w przygotowaniu, a jednocześnie zaskakują pysznym połączeniem smaków. Sprawdź, jak w kilku krokach stworzyć coś naprawdę wyjątkowego. Krótki film - shorts z przepisem znajdziesz na moim kanale YouTube - Gotowanie Po Mojemu
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 202
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 556
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 202
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 556
Składniki
Jajka zetrzeć na grubej tarce. Pieczarki pokroić w drobną kosteczkę. Do miski przełożyć jajka, pieczarki, dodać tarty ser, groszek konserwowy, majonez i chrzan. Na koniec doprawić solą i pieprzem, i dokładnie wymieszać. Na każdy plaster szynki w poprzek nakładać po 2 łyżki farszu i zawinąć rogi do środka. Ozdobić kawałkiem sałaty i pomidorkiem koktajlowym przebitym wykałaczką. Smacznego!