Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka imprezowa przekąska sprawdza się na na każdej imprezie. Niewiele składników i niewiele pracy a efekt bardzo przyjemny wizualnie i smakowo. Roladki z sera i szynki z dwoma farszami. Łagodnym i ostrym.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1072
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4711
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1362
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1072
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4711
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1362
Składniki
Przygotowujemy 2 farsze. 1. Gotujemy jajka na twardo. Rozgniatamy je widelcem lub trzemy na tarce o małych oczkach. Dodajemy chrzan ( wg uznania jak ostre lubicie smaki ), 1 łyżeczkę majonezu. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i odrobiną cukru. 2. Do miski wkładamy 2 serki topione, rozgniatamy je widelcem. Dodajemy chrupiące ziarenka dyni i słonecznika również wg uznania jak bardzo mają nam chrupać w farszu. Na stole rozkładamy szynkę i ser. Smarujemy naszymi farszami i zwijamy w efektowne roladki.