Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka imprezowa przekąska sprawdza się na na każdej imprezie. Niewiele składników i niewiele pracy a efekt bardzo przyjemny wizualnie i smakowo. Roladki z sera i szynki z dwoma farszami. Łagodnym i ostrym.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5711
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3308
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 209
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5711
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3308
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 209
Składniki
Przygotowujemy 2 farsze. 1. Gotujemy jajka na twardo. Rozgniatamy je widelcem lub trzemy na tarce o małych oczkach. Dodajemy chrzan ( wg uznania jak ostre lubicie smaki ), 1 łyżeczkę majonezu. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i odrobiną cukru. 2. Do miski wkładamy 2 serki topione, rozgniatamy je widelcem. Dodajemy chrupiące ziarenka dyni i słonecznika również wg uznania jak bardzo mają nam chrupać w farszu. Na stole rozkładamy szynkę i ser. Smarujemy naszymi farszami i zwijamy w efektowne roladki.