Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka imprezowa przekąska sprawdza się na na każdej imprezie. Niewiele składników i niewiele pracy a efekt bardzo przyjemny wizualnie i smakowo. Roladki z sera i szynki z dwoma farszami. Łagodnym i ostrym.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 448
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 448
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Przygotowujemy 2 farsze. 1. Gotujemy jajka na twardo. Rozgniatamy je widelcem lub trzemy na tarce o małych oczkach. Dodajemy chrzan ( wg uznania jak ostre lubicie smaki ), 1 łyżeczkę majonezu. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i odrobiną cukru. 2. Do miski wkładamy 2 serki topione, rozgniatamy je widelcem. Dodajemy chrupiące ziarenka dyni i słonecznika również wg uznania jak bardzo mają nam chrupać w farszu. Na stole rozkładamy szynkę i ser. Smarujemy naszymi farszami i zwijamy w efektowne roladki.