Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Któż z nas nie zna słonej galarety. Od zawsze gościła na naszych polskich stołach w czasie spotkań rodzinnych i przyjęć. Dzisiaj zapraszam na wielkanocną odsłonę tego dania. Jej przygotowanie może i zajmuje chwilę czasu ale za to na stole prezentuje się bardzo efektownie. Do jej przybrania możecie użyć dowolnych warzyw oraz ziół, by było wiosennie i kolorowo.
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 51
Krem z cukinii jest pyszny i prosty w przygotowaniu. Ma delikatną, jedwabistą...
Odsłon: 32
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 63
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 101
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 51
Krem z cukinii jest pyszny i prosty w przygotowaniu. Ma delikatną, jedwabistą...
Odsłon: 32
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 63
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 101
Składniki
Jajka obieramy i rozgniatamy widelcem. Dodajemy majonez, chrzan, przyprawy i szczypiorek. Całość mieszamy. Gotową pastę nakładamy na brzeg szynki i zwijamy rulony, które układamy na półmisku. Całość dekorujemy warzywami lub ziołami.
Do letniego bulionu wsypujemy żelatynę zgodnie z opisem na opakowaniu. Chwilę mieszamy aby się dobrze rozpuściła. Roladki zalewamy przygotowanym bulionem i chłodzimy przez całą noc w lodówce.