Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki robi się bardzo prosto i szybko. Faszerujemy je składnikami, które najbardziej lubimy. Jak zaskoczą nas goście nieoczekiwaną wizytą, my zaskoczymy ich efektownie wyglądającą i bardzo pyszną przekąską.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 187
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 187
Składniki
Placek z tortilli smarujemy serkiem czosnkowym, posypujemy umytą rukolą, rozkładamy wędzonego łososia, rolujemy, owijamy folią aluminiową i wkładamy na godzinę do lodówki.
Placek z tortilli smarujemy serkiem ziołowym, posypujemy rukolą, rozkładamy szynkę, na nią ser żółty, marynowaną paprykę, rolujemy, owijamy folią aluminiową i wkładamy na godzinę do lodówki.
Placek z tortilli smarujemy serkiem ziołowym, posypujemy rukolą, rozkładamy salami, ogórka świeżego pokrojonego w słupki, rolujemy, owijamy folią aluminiową i wkładamy na godzinę do lodówki. Po schłodzeniu nasze rolady z tortilli kroimy na małe kawałki i układamy na talerzu. Tortille możemy smarować ulubionymi serkami i faszerować dowolnymi składnikami.