Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki robi się bardzo prosto i szybko. Faszerujemy je składnikami, które najbardziej lubimy. Jak zaskoczą nas goście nieoczekiwaną wizytą, my zaskoczymy ich efektownie wyglądającą i bardzo pyszną przekąską.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4137
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11327
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5478
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13518
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5296
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4137
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11327
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5478
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13518
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5296
Składniki
Placek z tortilli smarujemy serkiem czosnkowym, posypujemy umytą rukolą, rozkładamy wędzonego łososia, rolujemy, owijamy folią aluminiową i wkładamy na godzinę do lodówki.
Placek z tortilli smarujemy serkiem ziołowym, posypujemy rukolą, rozkładamy szynkę, na nią ser żółty, marynowaną paprykę, rolujemy, owijamy folią aluminiową i wkładamy na godzinę do lodówki.
Placek z tortilli smarujemy serkiem ziołowym, posypujemy rukolą, rozkładamy salami, ogórka świeżego pokrojonego w słupki, rolujemy, owijamy folią aluminiową i wkładamy na godzinę do lodówki. Po schłodzeniu nasze rolady z tortilli kroimy na małe kawałki i układamy na talerzu. Tortille możemy smarować ulubionymi serkami i faszerować dowolnymi składnikami.