Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj propozycja na szybką i bardzo efektowną przekąskę. A jeśli lubicie tuńczyka to tym bardziej jest to coś dla Was. Z pewnością zachwycicie nią swoich gości. Przepis znalazłam w internecie, ale jak zawsze trochę go zmodyfikowałam. Zapraszam :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7918
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 308
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3194
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7918
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 308
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3194
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 599
Składniki
Tuńczyk i kukurydze odsączyć z zalewy. Ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Szczypiorek drobno posiekać. Papryki pokroić w drobną kostkę. Tak przygotowane składniki przełożyć do miski, dodać majonez, musztardę, doprawić papryką ostrą, solą, pieprzem i bardzo dokładnie wymieszać. Przygotowany farsz rozsmarować na plackach tortilli, zawinąć w roladkę i pokroić na kawałeczki (ok. 2-3 cm.)
Można podawać na zimno, a także po pogrzaniu chwilę w kuchence mikrofalowej.
Smacznego !
:)