Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj propozycja na szybką i bardzo efektowną przekąskę. A jeśli lubicie tuńczyka to tym bardziej jest to coś dla Was. Z pewnością zachwycicie nią swoich gości. Przepis znalazłam w internecie, ale jak zawsze trochę go zmodyfikowałam. Zapraszam :)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 776
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1025
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2062
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 776
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1025
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2062
Składniki
Tuńczyk i kukurydze odsączyć z zalewy. Ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Szczypiorek drobno posiekać. Papryki pokroić w drobną kostkę. Tak przygotowane składniki przełożyć do miski, dodać majonez, musztardę, doprawić papryką ostrą, solą, pieprzem i bardzo dokładnie wymieszać. Przygotowany farsz rozsmarować na plackach tortilli, zawinąć w roladkę i pokroić na kawałeczki (ok. 2-3 cm.)
Można podawać na zimno, a także po pogrzaniu chwilę w kuchence mikrofalowej.
Smacznego !
:)