Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chciałam przypomnieć tę popularną przekąskę, jej smak zalezy jedynie od naszej wyobraźni i użytych składników
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 738
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 352
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4975
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 738
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 352
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4975
Składniki
1. placek tortilli posmarować serkiem ziołowym ułożyć plastry sera żółtego, lekko posmarować ketchupem, ułożyć sałatę, zwinąć, 2. tortillę posmarować serkiem śmietankowym, ułożyć łososia, zwinąć, 3. tortillę posmarować serkiem, ułożyć plastry szynki, sałatę, zwinąć, 4. rulony tortilli zawinąć w folię, włozyć na kilka godzin do lodówki, wyjąć przed podaniem, pokroić, spiąć wykałaczkami smacznego