Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś w mojej propozycji rollsy z ciasta francuskiego, które idealnie pasują jako przystawka na spotkanie ze znajomymi jak i na obiad podawane z sosem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1742
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1533
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1495
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1806
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1742
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1533
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1495
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1806
Składniki
Na początek kroimy boczek w kostkę i podsmażamy na patelni. Odstawiamy boczek na bok i na tej samej patelni podsmażamy cebulę i czosnek. W między czasie ścieramy ser żółty. W misce łączymy serek śmietankowy, ser żółty, podsmażone składniki i dodajemy sól i pieprz. Powstałą masę rozprowadzamy na ciasto francuskie i zwijamy w rulon, który dzielimy na 16 równych części. Układamy rollsy na blaszce i pieczemy w piekarniku przez 20 min w 200 stopniach. Smacznego !!