Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i prosta do przygotowania przekąska. Sprawdzi się zarówno na drugie śniadanie, podwieczorek jak i przyjęcie. Możemy ją też zabrać ze sobą do pracy, szkoły czy na wycieczkę. Idealna na każdą okazję.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7874
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3115
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7874
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3115
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Placki tortilli możemy podgrzać na patelni, ale nie jest to konieczne. Awokado musi być bardzo dojrzałe, aby można było je łatwo rozsmarować. Każdy placek smarujemy awokado i kroimy na pół. Na każdy kawałek układamy 1-2 liście sałaty, ogórka pokrojonego w słupki, kawałki pomidora oraz kiełki. Wszystko przeprawiamy świeżo zmielonym pieprzem. Możemy też odrobinę posolić. Gotowe zwijamy w rożki. Smacznego!