Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i prosta do przygotowania przekąska. Sprawdzi się zarówno na drugie śniadanie, podwieczorek jak i przyjęcie. Możemy ją też zabrać ze sobą do pracy, szkoły czy na wycieczkę. Idealna na każdą okazję.
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 330
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 129
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 183
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 330
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 129
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 183
Składniki
Placki tortilli możemy podgrzać na patelni, ale nie jest to konieczne. Awokado musi być bardzo dojrzałe, aby można było je łatwo rozsmarować. Każdy placek smarujemy awokado i kroimy na pół. Na każdy kawałek układamy 1-2 liście sałaty, ogórka pokrojonego w słupki, kawałki pomidora oraz kiełki. Wszystko przeprawiamy świeżo zmielonym pieprzem. Możemy też odrobinę posolić. Gotowe zwijamy w rożki. Smacznego!