Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna sałata,która sprawdza się zawsze,szybka,pożywna i jako główne danie,przekąska a dla mnie nawet jako deser ;-) smakowicie polecam ;-)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3633
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4406
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30915
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3633
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4406
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1138
Składniki
plastry boczku prażymy na patelni z odrobiną oliwy,odstawiamy do odsączenia na papierowy ręcznik dojrzałe,miękkie avocado kroimy na plastry po usunięciu pestek w miseczce mieszamy rucolę z roszponką,dodajemy starte średnie kawałki parmezanu,dodajemy avocado,skraplamy oliwą z oliwek i odrobiną soku z cytryny,dorzucamy kawałki uprażonego boczku wszystko mieszamy delikatnie wcześniej doprawiając odrobiną soli i zestawem pieprz,chilli i czosnek możemy podać z ulubionymi bułeczkami albo innym pieczywem ale niekoniecznie I gotowe;-)
Smacznego ;-)