Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna sałata,która sprawdza się zawsze,szybka,pożywna i jako główne danie,przekąska a dla mnie nawet jako deser ;-) smakowicie polecam ;-)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 152
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 54
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 152
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 54
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Składniki
plastry boczku prażymy na patelni z odrobiną oliwy,odstawiamy do odsączenia na papierowy ręcznik dojrzałe,miękkie avocado kroimy na plastry po usunięciu pestek w miseczce mieszamy rucolę z roszponką,dodajemy starte średnie kawałki parmezanu,dodajemy avocado,skraplamy oliwą z oliwek i odrobiną soku z cytryny,dorzucamy kawałki uprażonego boczku wszystko mieszamy delikatnie wcześniej doprawiając odrobiną soli i zestawem pieprz,chilli i czosnek możemy podać z ulubionymi bułeczkami albo innym pieczywem ale niekoniecznie I gotowe;-)
Smacznego ;-)