Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba przykryta pyszną warzywną pierzynką. Bez niej nie ma świąt.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2306
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4397
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1328
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 314
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2306
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4397
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1328
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 314
Składniki
Filety podziel na mniejsze kawałki. Z każdej strony posyp solą i pieprzem. Panieruj kolejno w mące, jajkach i tartej bułce. Smaż z każdej strony na złoty kolor. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na tłuszczu. Dodaj resztę warzyw obranych i startych na grubych oczkach tarki. Duś do miękkości. Dodaj ziele i liście laurowe. Dołóż ketchup i koncentrat pomidorowy. Dopraw do smaku pieprzem, solą i cukrem. Na dno naczynia wyłóż warstwę warzyw, przykryj rybą. Czynność powtarzaj do wyczerpania składników. Ostatnią warstwą powinny być warzywa. Danie odgrzewaj w piekarniku.