Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rybka nadająca się na Wigilijny stół :)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 81
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 96
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 91
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 686
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 1070
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 81
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 96
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 91
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 686
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 1070
Składniki
1 kg ryby (dowolna taką jaką lubicie najbardziej ale najlepiej niech to będzie FILET) 2 duże cebule 1 słoik ogórków konserwowych lub kiszonych 2 świeże papryki lub 1 słoik marynowanej sól, pieprz bułka tarta jajko olej Cebulę, ogórki, paprykę pokroić w paski. Rybę posolić i opruszyć świeżo zmielonym pieprzem obtoczyć w jajku i bółce tartej i usmażyć na oleju. Zalewa: 2 szkl wody. 1/2 szkl oleju mały przecier pomidorowy 4 łyżki ketchupu 4 łyżki cukru 4 łyżki octu. 3 liście laurowe. 3 ziarna ziela angielskiego Wodę zagotować, dodać wszystkie składniki zalewy wraz z cebulą żeby się sparzyła, papryką i ogórkiem doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą i pieprzem wedle uznania. Rybę i warzywa układamy warstwami, a następnie wszystko zalewamy zalewą. Najlepiej smakuje po kilku godzinach