Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna smażona rybka w słodko- kwaśnej zalewie. Polecam.
Filety pokrój na mniejsze kawałki nie dłuższe niż 5 cm., oprósz je mąką. Usmaż na oleju po kilka minut z każdej strony.
Ryby można też usmażyć w cieście naleśnikowym.
Paprykę oraz ogórki pokrój w paseczki.
Cebulę pokrój w piórka i podsmaża na niewielkiej ilości oleju.
Do cebuli dodaj paprykę oraz ogórki i całość duś kilka minut pod przykryciem.
Wymieszaj ze sobą wszystkie składniki zalewy, wylej na patelnię z warzywami. Gotuj bez pokrywki 1-2 minuty.
W misce układaj warstwowo: trochę warzyw, na to ryba, warzywa, ryba i warzywa.
Całość wstaw do lodówki na kilka godzin.
Delikatna ryba zamknięta w chrupiącej panierce przykryta pysznym warzywnym so...
Odsłon: 3077
Ryba po grecku gości na wielu stołach wigilijnych, jednak jest to doskonałe d...
Odsłon: 12662
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4092
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 17
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 39
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 104
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 976
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4092
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 17
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 39
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 104
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 976
Składniki
Filety pokrój na mniejsze kawałki nie dłuższe niż 5 cm., oprósz je mąką. Usmaż na oleju po kilka minut z każdej strony. Ryby można też usmażyć w cieście naleśnikowym. Paprykę oraz ogórki pokrój w paseczki. Cebulę pokrój w piórka i podsmaża na niewielkiej ilości oleju. Do cebuli dodaj paprykę oraz ogórki i całość duś kilka minut pod przykryciem. Wymieszaj ze sobą wszystkie składniki zalewy, wylej na patelnię z warzywami. Gotuj bez pokrywki 1-2 minuty. W misce układaj warstwowo: trochę warzyw, na to ryba, warzywa, ryba i warzywa. Całość wstaw do lodówki na kilka godzin.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Smażone kwiaty cukinii
Przekąski
Duszona cukinia z marchewką i pomidorami
Przekąski
Jaglanka curry
Carpaccio z buraka
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 17
Smażone kwiaty cukinii
Jak smakują smażone kwiaty cukinii? Z pewnością zupełnie inaczej niż wszystko...
Odsłon: 42