Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdjęcie nie jest zbyt dobre, ale rybka jest pyszna :))
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 811
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 811
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Składniki
Filety obtoczyć w jajku, mące i smażyć na rozgrzanym oleju. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. Dodać pozostałe składniki (z wyjątkiem octu, który dodajemy na końcu) i razem dusić. Filety przekładać sosem pomidorowym. Odstawić do lodówki do następnego dnia żeby się przegryzło. Tak przyrządzoną rybę można również przełożyć do słoików i pasteryzować. Smacznego