Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2665
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1079
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2665
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1079
Składniki
Rybę oppanierować,usmażyć,wystudzić. Cebulę pokroić w pół piórka,paprykę,ogórki w paseczki Do garnka wlać wodę,ocet keczap,koncentrat,przyprawy,zagotować razem z warzywami wystudzić.
W słoju układać warstwami ryba warzywa.Odstawić na dobę.