Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba w zalewie octowej to sylwestrowa przekąska, jaką serwuję na sylwestrową noc. Taką rybę często przygotowuję na różne spotkania rodzinne , jest smaczna i szybko znika z talerzy. Polecam
garnek, szklanka, nóż, ręcznik papierowy, patelnia, widelec,
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 11131
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4010
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42729
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 473
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 323
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 422
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 11131
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4010
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42729
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 473
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 323
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 422
Składniki
Zalewa; Do garnka wlać wodę , ocet , dodać pieprz, liście laurowe i ziele angielski oraz sól i cukier do smaku. Doprowadzić do zagotowania, zmniejszyć płomień ogna i gotować około 8 -10 minut. Dodać pokrojoną w piórka cebulę. Bułkę tartą wymieszać z mąką i dodatkiem przyprawy do ryb. Rybę opłukać , osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić w kawałki. Następnie kawałki oprószyć pieprzem i solą, obtaczać w panierce i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony. Usmażone kawałki wkładać miski i zalać przygotowaną ciepłą zalewą. Po 2 - 3 dniach ryba gotowa do spożycia. Smacznego
Rybka gotowa do podania.