Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba w zalewie octowej to sylwestrowa przekąska, jaką serwuję na sylwestrową noc. Taką rybę często przygotowuję na różne spotkania rodzinne , jest smaczna i szybko znika z talerzy. Polecam
garnek, szklanka, nóż, ręcznik papierowy, patelnia, widelec,
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 70
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 70
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Składniki
Zalewa; Do garnka wlać wodę , ocet , dodać pieprz, liście laurowe i ziele angielski oraz sól i cukier do smaku. Doprowadzić do zagotowania, zmniejszyć płomień ogna i gotować około 8 -10 minut. Dodać pokrojoną w piórka cebulę. Bułkę tartą wymieszać z mąką i dodatkiem przyprawy do ryb. Rybę opłukać , osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić w kawałki. Następnie kawałki oprószyć pieprzem i solą, obtaczać w panierce i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony. Usmażone kawałki wkładać miski i zalać przygotowaną ciepłą zalewą. Po 2 - 3 dniach ryba gotowa do spożycia. Smacznego
Rybka gotowa do podania.