Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10465
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3086
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2193
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 851
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10465
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3086
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2193
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 851
Składniki
ryby rozmrozić i odcisnąć z nadmiaru wody,posypać solą i pieprzem,skropić sokiem z cytryny i odstawić na 30 minut
rybę otoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano
cebulę i pora pokroić i smażyć na łyżce oleju,następnie dodać pokrojoną paprykę i pomidory,dolać wino i jeszcze chwilę dusić
rybę ułożyć w naczyniu żaroodpornym,na rybe wyłożyć warzywa,posypać serem i zapiekać około 25 minut
podawać z ziemniakami z wody lub pieczywem